A VilágVeleje Produkció immár 13 éve szervezi a legnagyobb évindító fesztivált, de a tizenharmadik alkalomra minden eddiginél nagyobb bulival várja a látogatókat! Január 14-én, szombaton egy éjszakán át a hazai élvonal legaktuálisabb produkciói, meglepetésekkel, vendégekkel! A helyszín ezúttal a SYMA Csarnok, hogy senki se maradjon le, és kényelmesen elférjünk mindahányan.

Az Intimtorna Illegál első koncertjét 2 éve adta a VilágVeleje Fesztiválon, így ez nekik a második születésnapi koncertjük, ami nem is lehetne aktuálisabb időpontban, hiszen ezen a napon tér vissza a banda Hollandiából, az Eurosonic Fesztiválról, ahol Európa egyik legrangosabb zenei díjának várományosaként ad koncertet a zenekar.  Ha kihagyod a koncertjüket, akkor vágjál lyukat a kádba!                                                           

Az Irie Maffia rajongóknak kötelező a jelenlét, hiszen ez az utolsó téli koncert Sena ghánai utazása előtt!  A zenekar meglepetéssel is készül a szuperkoncertre, AKKEZDET PHIAI-val közös dal csak itt lesz élőben látható és hallható!                                                                                                            

A The Carbonfools sikereinek csúcsán hosszú kihagyás után ismét Budapesten!  Fehér Balázsék nem véletlenül lettek ennyire sikeresek, hiszen koncertjeiken árad a pozitív energia, lehetetlen nem végigtáncolni a bulijaikat.                                                       

A Brains zenekart sem kell bemutatni ma már senkinek, hiszen a 17 éve alakult banda az elmúlt időszakban sikert-sikerre halmozott. Koncertjeik rendre teltház előtt zajlanak, a hazai rádiók slágerlistáinak élén állnak a dalaik. Decemberben jelenik meg Refresh the Style című remix albumuk, amelyen több jó nevű, nemzetközileg ismert lemezlovas is dolgozott.  A koncertek után DJ Bootsie pörgeti a lemezeket a fáradhatatlan gyülekezetnek. 

XIII. VilágVeleje Fesztivál

2012. január 14. SYMA Csarnok: Intimtorna Illegál, Irie Maffia feat. AKKEZDET PHIAI, The Carbonfools, Brains, DJ Bootsie

Az évindító fesztiválra ajándékozz akciós jegyet, melyet december 31-ig 3500 Ft-os áron válthatsz meg a Rézangyal Bisztróban (VII. Madách tér), a Wave lemezboltban (VI. Révay köz 1.), és az Instantban (VI. Nagymező u. 38.), valamint online megvásárolhatod a www.vilagveleje.hu oldalról. Január 1-től elővételben 4000 Ft-ba kerülnek a belépők, a fesztivál napján a helyszínen 4500 Ft. 

Kapunyitás 19.30, a fesztivál reggel 04.00-ig tart.  Bejárat az Ifjúság útja felől. 

A XIII. VilágVeleje Fesztivál másik helyszíne, csakúgy, mint az elmúlt években, a Gödör Klub, ahol január 19-22. között zajlanak majd a programok. Ízelítőül:   

Sajnos Batár, Balaton, Müller Péter Sziámi és az Első Osztályú Vidéki Srácok, Deák Bill Blues Band, Pál Utcai Fiúk,Hobo és Bandája, Indigó utca, hiperkarma, colorStar , és még sokan mások...

Szerző: $zonja

Szólj hozzá!

Címkék: esemenyek

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr713499926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása