A Hősök egy magyar rap, hip hop formáció, akik 2001-ben alakultak két Veszprém megyei település duójából. Azóta persze a zenekar kisebb- nagyobb átalakuláson, azonban megörvendeztetnek minket rengeteg jó zenével.

Itt a Hősök új dobása, hiszen április 5-én érkezik a legújabb albumuk, ami az Érintés címet kapta. A CD-n 14 dal található, melyből párat már ismerhetünk: Próbáld meg, Megismételhetetlen, Út a vadonba, A-Do-Gat.

A jeles nap alkalmából dedikálást, barátkozást rendeznek a Bázis Store művészellátó & graffiti boltban. Be lehet szerezni a friss a korongot, fotózkodni, közben szól majd a lemez, no meg Dj Gozth is zenélni fog. Hoznak mikrofonokat is, így az is lehet, hogy csak úgy spontán fellépnek közben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr585137117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása