2012 őszétől a hazai klub- és fesztiválélet egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega ismét legismertebb felállásában járja az országot. Március 13-án dal- és klippremierrel jelentkeztek, míg a turné április 5-én pedig a Barba Negrában tetőzik.

Kowalsky mellett a régi ritmusszekció, Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár) és Soci (Vajda Péter - dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok zenélnek, s a zenekar a sokak által megkedvelt klasszikus hangszerelésben prezentálja a legnépszerűbb Vega-dalokat. A csapat március 13-án bemutatta az Ami fontos…. című új számát, amelynek a klipjét is bemutatták.

 

Kowáék a nyáron még egy album előzetes dalt megjelentetnek, hiszen már javában készül az ősszel megjelenő új nagylemez. A jelenlegi országjáró turnén FankaDeli is elkíséri a Kowalsky meg a Vegát, s minden koncerten bemutatnak hat közös számot a nemrég megjelent, nagy sikerű Fanka és Kowa albumról.

A tavaszi turnékör április 5-én a budapesti Barba Negrában tetőzik, ahol természetesen ott lesz Fanka is, s ahol mindkét vadonatúj dal bemutatásra kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr275136972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása