A jelenlegi legnépszerűbb kanadai rockzenekar, a Nickelback ad koncertet november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.nickelback.jpg

A Nickelback The Hits című turnéjával tér vissza az év végén Európába, ahol tavaly teltházas aréna-koncertkörutat bonyolított le Here and Now című albuma népszerűsítésére - közölte a budapesti koncertet szervező Live Nation. A frontember Chad Kroeger a visszatérés kapcsán azt nyilatkozta nemrég, hogy 2012-ben rengeteg európai rajongójuk maradt jegy nélkül, így kötelességük volt visszatérni oda, ahol egyébként is imádnak játszani. 
 
Az új Nickelback-koncertműsorban a régebbi sikerek - How You Remind Me,PhotographBurn It To The GroundRockstar - mellett a legutóbbi, 2011-ben megjelent, a kanadai és az ausztrál slágerlistát egyaránt vezetett Here and Now dalai, köztük a When We Stand Together, a Bottoms Up, a Lullaby és aTrying Not To Love You is szerepelnek. 
 
Az áttörést a 2005-ben kiadott All the Right Reasons című lemezük jelentette, amely több mint 11 millió példányban kelt el, és az amerikai slágerlistát is vezette. Az 1995-ben három Kroeger, a testvér Chad és Mike, valamint dobos unokatestvérük, az azóta kilépett Brandon által alapított Nickelback eddig hét stúdióalbumot készített, 6 jelölést kapott Grammy-díjra, és kétszer elnyerte az American Music Awardsot. A csapat - Chad Kroeger (ének, gitár), Ryan Peake (gitár, billentyűs hangszerek, vokál), Mike Kroeger (basszusgitár, vokál) és Daniel Adair (dob, vokál) - lemezei több mint 50 millió példányban keltek el világszerte. 
 
The Hits című turné október végén indul Franciaországban, a koncertsorozaton a Nickelback először lép fel Magyarországon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr535132802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása