Tarantino spagetti westernje

2011.10.06. 13:58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noha a forgatás csak novemberben kezdődik a történetről és a szereposztásról már vannak információink. Spagetti western stílust szeretné Tarantino visszahozni a legújabb filmjével a Django Unchained-el, melynek története a 18. századi Amerikában játszódik, annak is a déli részén. A történelemből ismert, hogy ezen a részen virágzott a rabszolgatartás, így a film cselekménye nem lesz meglepő. Christoph Waltz fejvadászt játszik, aki szövetségre lép Djangóval (Jamie Foxx), a felszabadított rabszolgával. Céljuk, hogy kiszabadítsák Django feleségét Leonardi DiCaprio kezéből, aki egy fehér birtokost alakít. A filmben Samuel L. Jackson is feltűnik majd, mint a földbirtokos segítője. Érdekességként, hogy Kevin Costner egy szadista rabszolgafelügyelőt alakított volna a filmben , de kilépett a készülő produkcióból így őt majd Kurt Russell váltja fel. 

Azt hiszem ilyen szereposztás mellett, illetve aki szereti Tarantino egészen egyedi stílusát, annak nem fog csalódást okozni a film, arról azonban, hogy mikor is kerül mozikba még találgatások sincsennek, hiszen mint már említettem novemberben kezdődnek meg a munkálatok. Így tehát nem marad más, mint a várakozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr593282366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása