Október elején adták át 32. alkalommal a hazai formatervezés legrangosabb elismerését, a Magyar Formatervezési Díjat, illetve a 2009-ben alapított Design Management Díjat.

Az előbbi versenyre beérkezett 302 pályamű legjobbjait most a közönség is megcsodálhatja – ezek egyebek mellett egy készségfejlesztő játék, egy relaxációs lebegő kabin, egy kísérleti ökoautó, egy különleges verseskönyv, egymásba illeszthető dísztéglák, egy háromlábú kandalló, egy gerincbarát székcsalád, egy praktikus lámpa, egy csodás ékszer és egy mosógépterv. Megismerhetjük ezenkívül a fiatalabb pályázathoz (Design Management Díj) kapcsolódó célkitűzések (bemutatni, hogyan segítheti a design alkalmazása egy szervezet eredményes működését; a design vállalati kultúrába emelése, a működésbe való szerves integrálása) legsikeresebb megvalósítását is.

Budapest, Iparművészeti Múzeum, október 4. - november 13.

Szerző: $zonja

Szólj hozzá!

Címkék: esemenyek

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr823315483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása