A Compact Disco kapta meg az MTV EMA Regional Awardját, és ezzel a jogot, hogy hazánkat képviselje a zenei díjátadó nemzetközi mezőnyében. A zenekarra már lehet is szavazni, hogy a magyar elsőségen túl az MTV EMA World Wide Act címének is örülhessen november 6-án.

 

Hatalmas bulin, óriási tömeg előtt derült ki, hogy a Compact Disco képviseli hazánkat az MTV EMA nemzetközi mezőnyében. Az együttes a közönség szavazatai alapján szoros küzdelemben utasította maga mögé vetélytársait, a Bin-Jipet, a The Carbonfoolst, a Fish!-t és a Punnany Massifot. 
 
"El sem hiszem, hogy ez megtörtént, hihetetlenül örülünk a díjnak. Nagyon köszönjük a közönségnek, a rajongóinknak. Ígérjük, nem okozunk csalódást ezután sem" – mondta Walkó Csaba, a Compact Disco énekese. 
 
A Corvintetőn Eckü (Hősök) műsorvezetésével remek hangulatú partin ünnepelte a közönség a zenekar sikerét. A hajnalig tartó bulizás a Fish!, a Punnany Massif és a Compact Disco koncertjével kezdődött, majd az MTV EMA Regional Award díj átadása után a LavaLava és a Kollektiva táncoltatta meg a több száz fős tömeget, míg a VIP teremben DJ Izil szolgáltatta a talpalávalót. 
 
A Compact Discóra már lehet szavazni az MTV EMA oldalán, az pedig november 6-án kiderül, hogy a magyar kedvencek nyerik-e a World Wide Act címet. A gigantikusnak ígérkező gálát az MTV élőben közvetíti Belfastból. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr483315489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása