Vasököl

2011.09.30. 17:55

2011. október 6-án kezdik vetíteni a hazai mozik a Vasököl című amerikai akciófilmet. A főszereplő Hugh Jackman akár önmagában ez a név is elegendő lenne a sikerhez, bár várjuk ki a végét. Az tény, hogy a trailer rendkívül jól sikerült, felcsigázza az érdeklődést, várom már, hogy megnézhessem a filmet. 

 

A történetről annyit tudunk, hogy az ökölvívás kicsit máshogyan néz majd ki a jövőben és robotok küzdeneke a ringben, nem emberek. Hugh Jackman egy régi bokszolót alakít, aki most ebben az új világban robotok építésével és boxoltatásával keresi a kenyerét több kevesebb sikerrel. A történet mondhatni szokványos a kiégett, kiöregedett főhős valami újdonságot talál az életében. Nem akarja, hogy a fia a nyakán lógjon, aztán együtt mégis a csúcsra jutnak. Természetesen nem szeretném leírni a filmet amíg nem láttam, de van egy olyan érzésem, hogy a látványvilág miatt lesz érdemes megnézni a filmet és nem a történet egyedisége miatt.

Szerző: feldwebel

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr33268215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása