Förtelmes főnökök

2011.09.26. 15:34

Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman), és Dale (Charlie Day) számára eljön az a nap, amikor végre összeszedik minden bátorságukat, és valóban fellázadnak elviselhetetlen főnökeik ellen (Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey). Nem aprózzák el, titokban szervezni kezdik, hogyan tüntetik majd el az életükből a zsarnokokat. Az ügybe még egy gyanús elítéltet (Jamie Foxx) is bevonnak. Csak egy a bibi, amit kitalálnak, az rendre kudarcba fullad. Talán az égiek nem akarják, hogy vér tapadjon a kezükhöz, de azok a szörnyetegek még mindig élnek, ők viszont folyton nyakig ülnek a szószban.


A három reménytelen beosztott szerepében a komédiákban jártas Jason Batemant, Jason Sudeikist (Elhajlási engedély), és Charlie Dayt (Hétmérföldes szerelem) láthatjuk, egyiküket sem kell nagyon bemutatni, bár talán nem tartoznak az abszolút első ligába, mégis jobbnál jobb filmekben bizonyítottak már. Ahogy teszik azt most is. A három esetlen alkalmazott nagyon szerethető lett általuk, pontosan annyira drukkoltam nekik, hogy elérjék a céljukat, mint amennyire nem.

Ami pedig a vezetőséget illeti. Nos, menjünk sorjában. Azt mindig is tudtuk, hogy Jennifer Anistonban lényegesen több van, mint Rachel, most azonban valóban egy egészen új oldalát ismerhetjük meg. Én nem emlékszem, hogy utoljára mikor volt ennyire szexi és ennyire ellenszenves. A színésznő rajongóinak ez a film kötelező. (Az elvakult és kiéhezett rajongók inkább várják meg DVD-n, jobb lenne, ha egyedül néznék meg.) Kevin Spaceynek van már két Oscar a polcán, szóval annyira nem kell bemutatni senkinek, valahogy úgy éreztem, hogy neki ez a szerep gyerekjáték volt. Annyira jól állt neki a pszichopata karakter… Ijesztően jól állt neki! Végezetül pedig Colin Farrell. Nos, erről inkább egy szót sem, mindenki nézze meg a saját szemével
Seth Gordon, aki olyan sorozatok rendezője volt már, mint a Modern család, az Office, a Balfékek vagy éppen a Városfejlesztési osztály, nem okoz csalódást. A Förtelmes főnökök egy igazi, szórakoztató popcorn mozi, amit nem szégyen élvezni.

 

forrás: One Media Hírügynökség

 

Szerző: $zonja

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr423259048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása