A napokban újra nagy dolgokat hallatott magáról, az október 15.-én Budapesten, a Telekom Bónusz Fesztiválon is fellépő Sasha. 

Hosszabb produceri szünet után végre megjelent a nyár elején beharangozott "Cut Me Down" című single-je, mely egyben a legelső kiadványa Sasha most startoló saját kiadójának, a Last Night On Earth-nek. Sasha 10 év után először készített vokális tracket, és a New York-ban élő svéd vokalista, Kirsten Linder kísérteties vokálja, valamint az epikus és agytornáztató dobok hipnotikus elegye kombinálva a ritmikusan ismétlődő finoman kimunkált hangokkal, egy igazán egyedülálló produkciót alkotnak.

A dalt a remixelés nagymesterei, Layo & Bushwacka vették kezelésbe, és egy könnyed hangulatú, tiszta dallamokkal és feszes dobokkal operáló feldolgozást alkottak a kiadványra. A maxilemez már megvásárolható a főbb online-lemezboltokban.

Ezen felül a neves brit szaklap, a Mixmag bejelentette, hogy először a magazin történetében Sasha fogja elkészíteni a cd-mellékletet. A hivatalos információk szerint Sasha jelenleg is a mixen dolgozik, a tracklista egyelőre még formálódik, de az biztos, hogy minden egyes trackhez speciális, újraeditált verzió készül majd.

Érdemes lesz a szemeket és a füleket továbbra is Sashán tartani, gyaníthatóan tartogat még érdekességeket a közeljövőre! 

Szerző: $zonja

Szólj hozzá!

Címkék: zene dance

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr243201183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása