A Compact Disco és a Sound of Our Hearts című dal képviseli Magyarországot a májusi bakui 57. Eurovíziós Dalfesztiválon. 

A szombati magyar nemzeti döntőben, a közszolgálati televízióban élőben sugárzott A Dal című showműsorban a nyolc finalista mezőnyét a nézők sms-szavazatai szűkítették négyre, majd közülük a zsűri választotta ki a Compact Disco előadásában a Sound of Our Hearts című dalt, amelynek szerzői: Pál Gábor, Sándor Attila, Walkó Csaba és Lotfi Behnam.
A legjobb négybe bejutott még Molnár Ferenc Carameltől a Vertigo, Heincz Gábor "Bigától" a Learning To Let Go, valamint a Király testvérek Untried című dala. Az idei Eurovíziós Dalfesztivált május 22. és 26. között rendezik az azeri fővárosban, Bakuban.

"Gratulàlunk minden zenekarnak, azt gondoljuk hogy mindenki nyert azzal hogy rèszt vehetett a döntôben! Köszönjük mindenkinek aki rànk szavazott, köszönjük a Magyar Televiziònak, ès a kiadònknak a fàradhatatlan munkàt!" - közölte a Comapct Disco a hivatalos oldalukon a győzelmet követően.

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr874106212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása