A múlt évi nagy sikerű, telt házas év végi koncertjük után ezúttal is a Millenáris Teátrumban karácsonyozik együtt a rajongóival és zárja az évet a miskolci Holdviola produkció. Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos alkotta trió ismét egy különleges estére készül. 

 

2011. december 27-én, kedden este 20 órától kezdődő nagykoncerten a zene, a tánc és a vizuális effektek mellett - mint új műsorelem - hangsúlyos lesz az irodalmi elemek használata is. Vendégművészként Hámori Gabriella színésznő fogadta el a zenekar felkérését, így közreműködésével prózai elemekkel fűszerezi majd meg az előadást. 

Zeneileg is kuriózumra számíthatunk: hazánkban egyedülállóan élőben, térhatású hangrendszeren szólalnak majd meg a dalok, amely a zenei kiadványok 5.1-es hangzásának felel meg. Az előadás szerves része lesz ezúttal is a tánc, melyben újra segítsükre lesznek a Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai.

A karácsonyi hangulatra a csapat egy exkluzív új dallal is készül "Fényes csillag" címmel, mely a napokban debütált az országos rádiók műsorán. Az élő hangzásra eddig is sokat adó  Holdviola most egy 30 fős szimfonikus zenekart is bevont a felvételekbe, méghozzá Pejtsik Péter vezénylésével. Rajtuk kívül közreműködik még a Kisharang harangegyüttes: a tizenegy fiatalt Lajhó Gyula instruálta, valamint a dalban hallható még Halasi Dóra gyönyörű hárfajátéka. A dal várhatóan a karácsonyi időszak egyik legszebb felvétele lesz!  

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr753479096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása