Day hazai MC és producer. Először az alapjaival tűnt fel olyan híres előadók lemezein, mint  Steve, Siska Finuccsi, Tezsvíír, majd Mc-ként is megismerhettük. Azóta rengeteg közreműködése volt és felfelé ível a szerencsecsillaga, aminek mi természetesen nagyon örülünk. 

Mégis, hogy kerül Antal a képbe? Nos Antal most robbant be a köztudatba és a srác igencsak egyedi stílust képvisel, amivel fel fogja kavarni a hazai hip-hop állóvizét. Tehetséges előadóról van szó egyébként nagyon várom már, hogy kiadják a közös albumukat az I love Antalt. A lemezen a közreműködésekért és az alapokért Day a felelős. 

Azt kell tudnunk még, hogy régóta bejelntették már, hogy jön az album mégis már alig várja mindenki, hogy a kezébe kaparintsa a lemezt és aztán áhítattal hallgassa azt. Egy szó, mint száz az albumról kaptunk egy számot, ami A mi sztorink címet viseli és a srácok klippet is készítettek hozzá. Elég friss a cucc ugyanis tegnap volt a hivatalos klippremier a youtube-on. 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr823272459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása