Guano Apes Budapesten

2011.09.19. 15:06

A világhírű német rockzenekar 2009-ben ismét összeállt, így várható volt, hogy ellátogatnak hozzánk is egy koncert erejéig. 2011. október 15-én a Club 202-ben ez meg is történik majd. 

A Guano Apes 1994-ben tűnt fel a rock palettáján és átütő sikert arattak köszönhetően a teljesen egyedi gitárhangzásnak, valamint az énekesnő Sandra Nasic jellegzetes hangjának. Az áprilisban megjelent Bel Air című albummal turnéznak, de nem kell senkinek szomorkodnia, hiszen fel fognak csendülni olyan klasszikus, régi számaik is, mint az Open Your Eyes, No Speech vagy a Big in Japan.

 

A jegyek ugyan már március 10-től kaphatóak, azért reménykedjünk benne, hogy befér mindenki. A belépő 6900 Ft, október 3-tól 7900 Ft, ami szerintem tényleg minimális összeg egy Guano Apes koncertért.  Jegyek beszerezhetőek a http://www.ticketportal.hu weboldalról, az ismert rockboltokban és a Ticketportál jegyirodáiban is.

 

Tehát Guano Apes 2011.október 15-én a Club 202-ben (ex Wigwam) kapunyitás 19 órakor. Jó szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr133236060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása