Új Nickelback lemez

2011.09.12. 11:08

 A többszörös platinalemezes Nickelback bejelentette, hogy soron következő albuma Here and Now címen november 21-én jelenik meg a Roadrunner Records / Warner Music Group gondozásában.

 

Mivel a zenekar a pop- és a rockrádiók közönségét is elérte az elmúlt évek során, ezért az albumot két kislemezzel fogják egyszerre beharangozni: a “When We Stand Together” a pop-, a “Bottoms Up” pedig a rockrádiókat fogja megcélozni. A Nickelback 2012-ben világkörüli turnéra indul a lemezt népszerűsítendő, melynek állomásait hamarosan bejelentik.

Az album producere maga a zenekar volt, a felvételek a vancouver-i Mountain View Studios-ban készültek. A Here and Now a csapat hetedik stúdióalbuma, a háromszoros platina 2008- as Dark Horse óta az első.

“Négy fickó vagyunk, akik imádnak zenélni, úgy ahogy az nekünk is tetszik” – meséli a frontember Chad Kroeger. – “Megvoltak az elképzeléseink, amikor beléptünk a stúdióba, és meg is valósítottuk őket. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, és alig várjuk, hogy bemutassuk a rajongóinknak!”

A Roadrunner Records elnöke, Jonas Nachsin hozzátette: “Az évek során, amióta a Nickelback-kel dolgozunk, mindig is csodálattal töltött el minket, hogy hogyan tudnak folyamatosan olyan dalokat írni, amelyek emberek millióit megérintik. Amint meghallottuk az új anyagot, azonnal tudtuk, hogy megint nagyot alkottak, és nagy örömmel segítjük őket abban, hogy ismét rengeteg ember meghallhassa ezeket a dalokat!”

A Nickelback a világ egyik legnagyobb rockzenekara, akik több mint 50 millió albumot adtak el világszerte. 2001-es első nagy slágerük, a “How You Remind Me” óta a zenekar 18 kislemezzel ostromolta a különböző slágerlistákat.

Az igazi nagy sikert az All The Right Reasons album hozta meg számukra, mely 112 egymást követő héten át volt a Billboard Top 200 első 30 helyezettje között, nyolcszoros platina lett, és 11 millió példányban kelt el világszerte. 7 kislemez készült róla, 5 videóklipet forgattak hozzá, melyek mind elsők lettek a VH1 listáján, az album dalaiból pedig 9 millió csengőhangot adtak el! A lemez rengeteg díjat is nyert, pl. 3 Billboard Music díjat és jópár Juno díjat. A lemez koncertturnéja során több mint 2 millió jegyet adtak el.

Szerző: $zonja

Szólj hozzá!

Címkék: zene pop

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr183219686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása