We Are Hardcore

2011.09.05. 12:52

Egyszerű a képlet. Andro+ Pixa= Nobody Moves

A két székesfehérvári fiatal srác pár évvel ezelőtt álmodta meg, hogy ők közösen fogják felkavarni a magyar elektronikus zenei életet. Andro rengeteg külföldi lemezmegjelenéssel kikövezett zenei produceri karrierje után a dj szakma felé fordult, melynek eredményeképp 2011 - ben az Év felfedezettje, illetve a közönség által megszavazott Év legjobb hazai dj-je díjat nyerte meg. 

Pixa az underground hip hopból indulva mára számtalan magyar pop előadó zenéjéért felel, emellett énekel is, de az Androval közös fellépéseken igyekszik a közönséget megbotránkoztatni.

A zenéjük stílusa alapvetően electo, de ezen belül próbálják felfedni benne a fidget, dupstep, és pop elemeket is. Leginkább azért, mert küzdenek a szűk zenei látókörűség ellen. A dalaik sokszor kontrasztosak, de legalább annyira álmodozósak, mint amennyire erősek. A zenei főokos Pixa, de az ötletelés és a megvalósítás is kettőn áll. Pixa elkezdni, majd Andro hozzáteszi a stílusát és a legvégén a hangzást kovácsolja össze. 

A közös albumuk a We Are Hardcore címet kapta és 9 track szerepel a korongon. Mivel a Nobody Moves formáció egy alulról szerveződő dolog és mindketten a szabadidejükben csinálják, így úgy gondolták, hogy nem kérnek pénzt a zenéért, így a hivatalos facebook oldalukról bárki számára ingyenesen letölthető borítóval együtt. Így próbálják viszonozni a támogatást, amit idáig a közönségtől kaptak. 

A fellépéseik során folyamatosan metálvillát mutatnak. Ezt egy fotózáson találták ki, aztán használni kezdték, majd fokozatosan átvette tőlük a nagyérdemű is, így mára már a bulijaikra és a zenéjükre jellemző metál koncert hangulatot idéző "jelképpé" vált.

2011 tavaszán egy koncertturnéra indultak,  mivel bejárták kis hazánkat, de most ismét visszatérnek a nagyobb állomásokra, így 2011.09.09.-én ismételten megmutatják magukat a lelkes miskolci közönségnek. 

Kis ízelítő abból, amit művelnek: 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zajkelto.blog.hu/api/trackback/id/tr113203067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása